Dream – Do – Enjoy – Share

Bookshelf at Kikki K London

Indeholder reklamelinks

Kikki.K – en anbefaling

Da jeg i forrige uge var i London opdagede jeg, at at Kikki.K var åbnet i London.  Butikkerne blev startet af en svensk kvinde ved navn Kristina ‘kikki’ Karlsson. Men Kristina var flyttet til Australien, og det var derfor “down under” at de første butikker åbnede. Jeg husker faktisk godt Kikki.K fra dengang jeg boede i Australien, for de skilte sig ud med deres papirvarer i skandinavisk design – og så lå der en butik i min nærmeste storcenter.

Men hold op, der er sket meget med butikken siden dengang!

Dengang husker jeg mest butikken for dens udvalg af kalendere, papirvarer og skriveredskaber. Men denne gang var det Kikki.K’s store udbud af inspirerende bøger, der fangede mig. Ja, faktisk var Kikki.K butikken nok den mest interessante butik på min London-tur.

Jeg kiggede rigtig længe på deres “Inspiration”-serie med de fire bøger “Dream” – “Do” –  “Enjoy” – “Share”. Serien har fokus på, at at man 1) tør drømme stort, 2) tager aktion og forfølger ens drømme og mål, 3) fejrer ens fremskridt, og husker at nyde nuet, og 4) at man gør en forskel hver dag. Bøgerne giver en række værktøjer – hvoraf mange af dem dog mindede om noget, jeg havde set  før f.eks. indenfor Goal Mapping. Men uanset hvad: En serie, der passer rigtig godt ind i den rejse, som jeg er på i livet lige nu.

“At Kikki.K our purpose is to inspire and empower people the world over to dream, do, enjoy and share – in the process of living their best life, every day” – Kristina ‘kikki’ Karlsson

Kikki.K har også andre serier f.eks. Life Essentials, Energise Your Life og Own Your Story. Og samtidigt, så er de begyndt at afholde workshops, som relatere sig til de bøger, som de sælger. Havde jeg haft længere tid i London, kunne jeg bestemt godt have fundet på at booke mig ind på en af disse meget inspirerende workshops.

På trods af deres meget inspirerende udvalg, så begrænsede jeg mig og købte kun en enkelt bog med hjem. Mange af deres bøger kan også købes andre steder, men har bare fået et Kikki.K-omslag – så prisbevidst som jeg er, fik jeg undersøgt priserne, og valgte kun en bog som 1) jeg vidste at jeg nok ville læse flere gange, 2) som ikke var dyrere end andre steder, og 3) hvor jeg tilfældigvis bedre kunne lide Kikki.K-omslaget end det originale omslag. For ellers ville det være lige så nemt at bestille bogen,  når jeg kom hjem til København, på Saxo.com (den eneste danske boghandel, der solgte bøgerne) – også fordi jeg kun måtte have håndbagage med i flyveren hjem.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.